Zoeken naar ben jij onze man

Uw zoekactie voor ben jij onze man leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Kurt 59 jaar Limburg - Diepenbeek
Zaad
Ben nette bi man en zoek voor late namiddag tussen 16u30 en 18u geile man die ik mag pijpen tot je al je warm lekker zaad in men keel dropt.slik alles in.Kan niet ontvangen maar kan verplaatsen in wijde omgeving.  
Ikke 54 jaar Antwerpen - Deurne
Wie goesting hierin
Ben 53j bi man met goesting om met een fijne geile piet te spelen en meer.geen fake gedoe aub,die zijn hier genoeg Leeftijd speelt geen rol. Ben uit deurne.  

Wie goesting hierin
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Wie neukt mijn stevige billen vandaag?
Wie vult op deze mooie zomerse dag mijn gaatje eens lekker op? Ik pijp je lekker stijf waarna je mij mag neuken hoe je wilt. Hygiëne en discretie zijn een must, sportieve, fitte mannen hebben een streep voor, zeker als ze goed geschapen zijn. Ikzelf ben een fitte man van 29. Laat gerust een mailtje achter, liefst nog met een foto, en misschien tot later vandaag.  

Wie neukt mijn stevige billen vandaag?
19 dagen
man 69 68 jaar Limburg - Heusden-Zolder
genomen worden
ik ben een gehuwde man van 69j 1,65m 75 kg niet roker en ik zou tussen woensdag late namiddag en donderdag eens willen geneukt worden door een niet te groot speelgoed, meer details ma reactie met stads  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Lekkere softdate vandaag van af nu tot 16u30
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin in een lekkere softdate met een andere of meerdere mannen.Versta onder softdate:strelen,pijpen(wederzijds kan ook),vingeren,rimmen,gewoon alles op een rustige en ongedwongen manier.Discretie en hygiëne vanzelfsprekend.Ik kan me vandaag vrijmaken vanaf nu tot 16u30.Wie heeft er zin in?Likjes,Marc.  

Lekkere softdate vandaag van af nu tot 16u30
Frank 41 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Bi geil zoekt top vanavond
Hey ik ben een bi man bottem van 41j. 1,76. 86. 16 En ik ben opzoek naar een geile top voor vanavond eens lekker samen uit de bol te gaan. Ik sta voor veel open dus ben jij die top die dit met mij ziet zitten stuur me dan gerust een mailtje met een fotoke bij Tot dan xxx  

Bi geil zoekt top vanavond
20 dagen
Incognito 38 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Cdtje vrouwelijkeman afspraakje
Hallo ik zoek contact met lingerie drager crossdres (leeftijd geen belang) voor afspraakjes in tienen bij mij of bij jou.ik ben 38 mannelijke man. Fotos na mail  
20 dagen
Felix 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
wie is mijn eerste ervaring ???
Ben een chubby man van 56jr, baard, 1m82 en 16x3. Ben morgen vrij en zou voor het eerst eens willen pijpen en gepenetreerd worden. Mij pijpen ook graag. Heb geen ervaring dus voorstellen zijn zeer welkom.  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Roermond
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
20 dagen
Tom 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek
Ben een bi man van 53 ben op zoek naar een liefhebber van plas en zaad ben ik namelijk ook liefst voor regelmatig je kan ontvangen en je hebt een vrouwelijk trekje indien iemand zich aangesproken voelt reageer foto mag mag hoeft niet stuur altijd antwoord terug en kunnen daarna verder afspreken via whatsapp hopelijk tot gauw  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9